viernes, 17 de octubre de 2008

FESTA DEL XOFERS DE XERT 2008

Hola, el mes de mes festa al pobles de les comarques,"l’agost, !!xe quin mes.
Presentacions de dames i Reines, bous de totes les maneres, i per tots el gustos
Actes per un tubo, però a Xert el dia del Sant Cristòfol es massa , ! La festa
Del Xofers !! Xocolatada, primes, vaquilles , despertada , benedicció del vehicles berenar de germanor, aigua , i la banda de Xert que no para de tocar
Tot una festa a qui una petit video.


I MEMORIAL JJPLA 2008

DIABLES ALCANAR FOTEM-LI FOC

El passat dissabte,dia 4 d’octubre va ser el I Memorial Joan Pla, que es feia a Alcanar. Qui era Joan Pla? es preguntaran. Joan era un jove d'Alcanar membre dels diables de Fotem-li foc i d'altres associacions del poble. Un jove ple de vitalitat i projectes que ara fa un any ens va deixar, provocant a tots els qui el coneixíem un buit en el cor. Per aquest motiu va ser un correfoc molt emotiu, fins i tot per als qui no havien tingut la sort de conèixer-lo. En el correfoc van participar els diables de la Ràpita, el Ball de Dimonis de Vinaròs i els amfitrions d'Alcanar els DIABLES ALCANAR FOTEM-LI FOC Tots ens ho vam passar molt bé recordant el nostre amic i company, fent allò que a ell també li agradava fer: correfocs. Durant el correfoc Joan va tornar a ser entre nosaltres, perquè una persona no mor mentre el seu record segueix viu.
volem felicitar a tots el membres del grup de diables d'Alcanar “Fotem-li Foc” per la magnífica organització del correfoc i a tots aquells que han fet possible que es puga haver fet aquest I Memorial a Joan Pla, que esperem que passe a ser una data en la qual ens retrobem tots el anys.
anim canareus i canareves, apunteu-vos als diables, es una experiencia que val la pena viure!!! salut i foc diables!!!!